dilluns, 1 de juny de 2020

DILLUNS, 1 DE JUNY

Bon dia a tots i a totes. Esperan hàgiu tengut un bon cap de setmana.


Les assignatures d'avui són les que segueixen i aquí teniu relacionades les tasques.


MÚSICA
Visitau la web de la professora de música. Allà se vos donaran les indicacions referents a la classe d'avui. https://sites.google.com/view/racomusical/inici


MATEMÀTIQUES
Trobaràs l'activitat corresponent al dia d'avui al Classroom.

NATURALS

Avui realitzarem una activitat de reforç del tema 1 (La nutrició I. Els aparells digestiu i respiratori). Per practicar utilitzarem unes activitats interactives, que ja coneixeu. Ens ajudarà a recordar el que hem après sobre els diferents òrgans que formen l'aparell digestiu i a situar-lo dins el cos.

Per fer-ho, heu d'entrar a aquest enllaç que estarà a baix indicat, realitzar l'activitat i adjuntar a la tasca una fotografia o captura de pantalla amb la vostra puntuació per saber com vos ha anat l'activitat. Un cop adjuntada la fotografia  o captura, pitjau "entregar la tasca". 

Podeu repetir l'activitat totes les vegades que vulgueu per millorar la puntuació i només heu d'enviar la fotografia o captura de pantalla de la puntuació més alta. La pàgina també permet estudiar-ho abans de fer l'activitat per recordar els òrgans més importants del nostre aparell digestiu pitjant a la part superior "Estudiar". També us podeu ajudar del llibre de ciències naturals (Teniu la informació sobre l'aparell digestiu a les pàgines 8 i 9).

Enllaç per accedir al joc de l'aparell digestiu:

https://cienciasnaturales.didactalia.net/ca/recurs/aparell-digestiu-primaria-/f2403449-b81f-4958-8143-6212ec9c24da


SOCIALS

Durant el tema 5 hem après que és el medi ambient i com els humans, amb les nostres activitats, tenim un impacte damunt la natura provocant problemes mediambientals com una acceleració del canvi climàtic, l'escalfament global, la contaminació i la destrucció de paisatges naturals. També hem vist que hi ha formes per tenir cura del medi ambient tant de forma individual amb petites accions com els governs amb les lleis creant parcs nacionals i naturals.

La tasca d'avui consisteix en elaborar un treball d'investigació sobre Félix Rodríguez de la Fuente. Es tracta de cercar informació sobre qui va ser en Félix Rodríguez de la Fuente, a què va dedicar la seva vida i per què és tan important per la natura el que va fer. 

Un cop haver cercat la informació sobre aquest home, elabora un escrit presentant-lo amb la informació que heu trobat.

La tasca es pot fer a ordinador amb un document i adjuntar-lo a la tasca o es pot fer escrit a mà i adjuntant una fotografia a la tasca.

GRAMÀTICA

Trobaràs l'activitat corresponent al dia d'avui al Classroom.

Cap comentari:

Publica un comentari