dilluns, 8 de juny de 2020

DILLUNS, 8 DE JUNY

Bon dia a tots i a totes. Esperan hàgiu tengut un bon cap de setmana.


Les assignatures d'avui són les que segueixen i aquí teniu relacionades les tasques.


MÚSICA
Visitau la web de la professora de música. Allà se vos donaran les indicacions referents a la classe d'avui. https://sites.google.com/view/racomusical/inici


MATEMÀTIQUES

Trobaràs l'activitat corresponent al dia d'avui al Classroom.

Fes-la al quadern i entrega l'activitat

NATURALS

Avui realitzarem una activitat de reforç del tema 1 (La nutrició I. Els aparells digestiu i respiratori). Per practicar utilitzarem unes activitats interactives, que ja coneixeu. Ens ajudarà a recordar el que hem après sobre els diferents òrgans que formen l'aparell respiratori i a situar-lo dins el cos.

Per fer-ho, heu d'entrar a aquest enllaç que estarà a baix indicat, realitzar l'activitat i adjuntar a la tasca una fotografia o captura de pantalla amb la vostra puntuació per saber com vos ha anat l'activitat. Un cop adjuntada la fotografia  o captura, pitjau "entregar la tasca". 

Podeu repetir l'activitat totes les vegades que vulgueu per millorar la puntuació i només heu d'enviar la fotografia o captura de pantalla de la puntuació més alta. La pàgina també permet estudiar-ho abans de fer l'activitat per recordar els òrgans més importants del nostre aparell respiratori pitjant a la part superior "Estudiar". També us podeu ajudar del llibre de ciències naturals (Teniu la informació sobre l'aparell respiratori a les pàgines 10 i 11).

Enllaç per accedir al joc de l'aparell respiratori:

https://cienciasnaturales.didactalia.net/ca/recurs/sistema-respiratori-primaria-/918260d6-d8f7-442e-95ab-e9de0410f2be

SOCIALS

El fet històrics se solen ordenar utilitzant línies dels temps on s'ubiquen aquests fets per ordre indicant l'any i una breu explicació del que va passar. Les línies del temps poden ser d'un període curt de la història, d'una època de la història o de períodes molt extensos. També serveixen per ordenar fets dins un esdeveniment històric.

La tasca d'avui consisteix en fer una línia del temps de la vostra vida que comenci el dia del vostre naixement i acabi aquests dies. Haureu de situar com a punt inicial el vostre naixement i 5 esdeveniments importants de la vostra vida. Pensau a posar la data amb l'any inclòs i una breu explicació del fet. Una altra opció és col·locar la data i el títol de l'esdeveniment i explicar l'esdeveniment més baix per tenir més lloc. Així aconseguireu crear la línia del temps de la vostra història.

El treball es pot fer a mà o amb document digital (Documentos de google). Tendreu dos exemples de línies del temps a aquesta tasca. Un abraça un període curt d'un fet concret i l'altre abraça pràcticament tota la història de la humanitat i conté fets molt generals.

Un cop elaborat el document de la línia del temps, penjau el treball a la tasca i pitjau "entregar tasca".

GRAMÀTICA

Trobaràs l'activitat corresponent al dia d'avui al Classroom.

Fes-la al quadern i entrega l'activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari