dimecres, 17 de juny de 2020

DIMECRES, 17 DE JUNY

BON DIA A TOTHOM!

Les assignatures d'avui són les que segueixen i aquí teniu relacionades les tasques.


ANGLÈS. Have a lovely day!
CONTA-CONTES

Avui na Maria Conta-contes ens envia un conte! 

La tasca consisteix en visualitzar el video del conte que teniu aquí a la tasca adjunts. Davall el títol del vídeo teniu l'enllaç per si no va bé accedir al vídeo a través de la tasca. Si no vos va bé entrar al vídeo directament des de la tasca, copiau l'enllaç, entrau a youtube i aferrau l'enllaç o directament a la barra del navegador d'internet.
Aquí teniu l'enllaç del vídeo:

https://youtu.be/EwhLMwW-Ov0

Un cop hagueu vist el vídeo heu de pitjat "entregar la tasca" i podeu fer un comentari a la tasca per compartir amb els companys la vostra opinió o aquells aspectes que vos ha cridat l'atenció.


Aprofitau-lo i gaudiu-lo que és el darrer de conta-contes del curs!


ORTOGRAFIA.MATEMÀTIQUES

LECTURA


La tasca d'avui és una mica especial. Dia 14 de juny és el dia nacional de les llengües de signes espanyoles. L'activitat d'avui tracta d'aprendre una mica sobre la llengua de signes. Ja que moltes vegades a l'aula m'heu demanat i vos heu interessat sobre el tema, vos he cercat informació per poder aprendre una mica més.

La tasca consisteix en llegir el document que estarà adjuntat a la tasca i aprendre algunes coses bàsiques sobre el llenguatge de signe. Veureu que hi ha la primera part teòrica on vos ensenya l'alfabet dactilològic (alfabet amb llengua de signes). Vos podeu llegir, descarregar i guardar el document. Veureu que hi ha algunes  activitats per si algun dia de l'estiu les voleu fer.

L'activitat que farem noltros, tracta de que intenteu dir el vostre nom utilitzant l'alfabet dactilològic (alfabet amb llengua de signes). Una vegada vos surti bé, teniu dues opcions:
1. Gravar un vídeo dient el vostre nom amb l'alfabet dactilològic.
2. Fer lletra per lletra el vostre nom i enviar una fotografia de com feis cada lletra.

Un cop heu fet el vídeo o les fotografies, adjuntau-les a la tasca i pitjau "Entregar tasca".

Esper que vos agradi i vos sigui útil!EDUCACIÓ FÍSICA

Bon dia, a tots i totes! 

Cap comentari:

Publica un comentari