dilluns, 15 de juny de 2020

DILLUNS, 15 DE JUNY

Bon dia a tots i a totes. Esperan hàgiu tengut un bon cap de setmana.

Recordau que avui ens veurem a l'escola a les 10, per fer la foto de l'orla i celebrar quasi la fi
d'aquest curs 2019/2020.

Farem les fotos, xerrarem un poc i picarem un poc de refresc.


Comque pensam que la trobada pot durar unes dues hores, vos llevarem dues tasques del dia d'avui: matemàtiques i gramàtica. 

Aquí teniu relacionades les altres tasques.


MÚSICA
Visitau la web de la professora de música. Allà se vos donaran les indicacions referents a la classe d'avui. https://sites.google.com/view/racomusical/inici


NATURALS

Avui realitzarem una activitat de reforç del tema 2 (La nutrició II. Els aparells circulatori i excretor). Per practicar utilitzarem unes activitats interactives, que ja coneixeu. Ens ajudarà a recordar el que hem après sobre els diferents òrgans que formen l'aparell circulatori i a situar-lo dins el cos.

Per fer-ho, heu d'entrar a aquests enllaços que estaran a baix indicats, realitzar les activitats i adjuntar a la tasca una fotografia o captura de pantalla amb la vostra puntuació per saber com vos ha anat l'activitat. Un cop adjuntada la fotografia  o captura, pitjau "entregar la tasca". Recordau en fer les dues activitats i a adjuntar una imatge de cada una.

Podeu repetir l'activitat totes les vegades que vulgueu per millorar la puntuació i només heu d'enviar la fotografia o captura de pantalla de la puntuació més alta. La pàgina també permet estudiar-ho abans de fer l'activitat per recordar els òrgans més importants del nostre aparell circulatori pitjant a la part superior "Estudiar". També us podeu ajudar del llibre de ciències naturals (Teniu la informació sobre l'aparell circulatori i el cor a les pàgines 20, 21, 22 i 23).

Enllaços per accedir al joc de l'aparell circulatori (El cor):

https://cienciasnaturales.didactalia.net/ca/recurs/cor-vista-exterior-primaria-/7fef89e6-8b88-4830-9810-05ee6c3a4b76

https://cienciasnaturales.didactalia.net/ca/recurs/venes-i-arteries-primaria-/cf233a1a-e367-47a7-8d8c-0c0dd7ff4f1e

SOCIALS

A la tasca del dia anterior, vau escollir 5 fets històrics que havien passat durant la vostra vida i vau fer una breu explicació.

La tasca d'avui consisteix en escollir un dels 5 fets o esdeveniments històrics que heu considerat més importants i fer una recerca d'informació sobre aquest fet històric que heu escollit. Elaborau un petit escrit (No més llarg d'una pàgina) sobre la informació que heu llegit sobre aquest esdeveniment històric.

Aquí teniu un guió:
- Què va succeir?
- Quan va succeir?
- Qui o quins són els protagonistes?
- Què va causar o provocar aquest esdeveniment o fet?
- Quines conseqüències va tenir?

Un cop cercada la informació i fet l'escrit, adjuntau la feina a la tasca del google classroom i pitjau "entregar tasca".


Cap comentari:

Publica un comentari