divendres, 5 de juny de 2020

DIVENDRES, 5 DE JUNY

Bon dia,

Les assignatures d'avui són les que segueixen i aquí teniu relacionades les tasques.

ENGLISH

GOOD MORNING 6TH GRADERS
Let's complete these two listening activities.
Click on the next link. 


Avui no heu d'entrar a liveworksheets amb el vostre usuari i contrassenya. Heu d'entrar al següent enllaç i quan acabeu les activitats fer clic a "FINISH" and "SEND THE ANSWERS TO MY TEACHER", a continuació escriure el vostre nom i llinatge i fer clic a "SEND" (directament ho rebré al meu correu)

Tampoc heu de penjar res al Classroom. Pensau a fer clic a "Entregar tarea".

Have a lovely weekendE
DUCACIÓ FÍSICA


MATEMÀTIQUES
Trobaràs l'activitat d'avui al Google Classroom.

Fes-la al quadern i envia una foto. Entrega l'activitat.COMPRENSIÓ ORAL
Trobaràs l'activitat d'avui al Google Classroom.

Fes-la al quadern i envia una foto. Entrega l'activitat.


PLÀSTICA

Avui l'activitat no és de pintura. L'activitat d'avui va sobre un dels artistes més importants, Vincent Van Gogh. Aquest artista no ho va tenir gens fàcil a la seva vida.

Aquí teniu un breu resum de la seva vida:

Vincent Van Gogh va néixer a Holanda el 30 de març de 1853. De jove va ser al seminari per a convertir-se en sacerdot com el seu pare. No es va dedicar seriosament a la pintura fins als vint-i-set anys. Als trenta-cinc, Vincent es va dirigir al sud de França a la recerca del sol i d'uns colors més brillants. Allí es va fer amic de la família de Camille. Durant aquest període va pintar més de 150 quadres, encara que només va vendre un durant tota la seva vida. Vincent es va tornar solitari i va emmalaltir i, finalment, durant un atac de bogeria, es va tallar una orella. El van ingressar en un hospital, però fins i tot allà va continuar pintant. Al maig de 1890 va viatjar cap al nord, fins a Auvers-sud-Oise a la recerca de l'ajuda d'un metge amic. Però només dos mesos després va morir (el 29 de juliol del 1890) i va ser enterrat en el cementiri de la localitat, molt lluny del sol i els colors que havia arribat a estimar tan intensament...

La tasca d'avui és visualitzar el vídeo del conte de "Camille y los girasoles" i fer una breu reflexió sobre la importància de l'art i dels valors que ens aporta.

Per fer la reflexió, aquí teniu els punts:
1. Breu resum del conte
2. Quina és la importància de l'art?
3. Va tenir Vincent Van Gogh l'èxit esperat a la seva vida?

Un cop fet l'escrit amb la vostra reflexió (Ho podeu fer amb un document de text de drive o amb un comentari privat), penjau la tasca i pitjau "entregar tasca".

Enllaç del vídeo:
https://youtu.be/KLIRhgkGgJQ

                      
                                      BON CAP DE SETMANA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari