dimarts, 16 de juny de 2020

DIMARTS, 16 DE JUNY

Avui és dimarts. Bon dia a tothom!


TALLER D'ESCRIPTURA
Trobareu l'activitat d'escriptura d'avui al Google Classroom.

NATURALS

Durant el curs, hem estudiat tot tipus d'éssers vius. Cada un dels tipus s'adaptaven perfectament a l'entorn on vivien.

La tasca d'avui consisteix en mirar aquest vídeo documental que tracta sobre com certs animals s'adapten al seu entorn per poder sobreviure. Adapten el seu comportament  i adapten el seu organisme (El seu cos) segons les condicions de vida del lloc on viuen.

Un cop vist el documental, podeu comentar quin animal vos ha agradat més i explicar breument perquè vos ha cridat l'atenció aquest animal, que el fa especial.Enllaç al documental:

https://youtu.be/lpz1lMlqLE4


VALORS/RELIGIÓ

Cada alumne ha de fer només una de les dues tasques segons si va a religió o a valors. Al google classroom sols vos sortirà una de les dues tasques, que és la que heu de fer.

Tasca de valors:
La tasca d'avui és la darrera de l'assignatura de valors. M'agradaria que recordéssiu que hem après aquest curs on hem vist vídeos de diferents aspectes relacionats amb sentiments i valors i heu fet comentaris tan encertats.

Per fer-ho, m'agradaria que contestéssiu a la pregunta senzilla que teniu al google classroom i expliqueu breument el motiu de la vostra elecció. La pregunta la podreu contestar a través de la tasca del google classroom.


Tasca de religió:ANGLÈS:
ENGLISH:

GOOD MORNING 6TH GRADERS
HAVE A NICE DAY!Cap comentari:

Publica un comentari