dijous, 11 de juny de 2020

DIJOUS, 11 DE JUNY

Bon dia. Avui és dijous.

Les assignatures d'avui són les que segueixen i aquí teniu relacionades les tasques.

TALLER D'ESCRIPTURA
MATEMÀTIQUES

Trobaràs l'activitat d'avui al Google Classroom.

Fes-la al quadern i envia una foto. Entrega l'activitat.


SOCIALS

La tasca de dilluns consistia en fer una línia del temps de la nostra vida i destacar i situar a la línia els esdeveniments o fets importants de la nostra vida.

La tasca d'avui consisteix en col·locar a la línia del temps de la vostra vida, com la que vàreu fer a la tasca anterior, 5 fets històrics importants per la història de la humanitat. És a dir, si vàreu néixer en el 2008, heu de triar 5 fets històrics o esdeveniments molt importants per la humanitat situats entre el 2008 i el 2020. Pensau a posar la data amb l'any inclòs i una breu explicació del fet. Una altra opció és col·locar la data i el títol de l'esdeveniment i explicar l'esdeveniment més baix per tenir més lloc. 

Recordau que els esdeveniments històrics que trieu han d'estar situats entre el dia del vostre naixement i el dia d'avui. Podeu triar els esdeveniments històrics que considereu més importants per la història.

El treball es pot fer a mà o amb document digital (Documentos de google). Un cop elaborat el document de la línia del temps, penjau el treball a la tasca i pitjau "entregar tasca".


LECTURA

La tasca d'avui consisteix en llegir el poema "Darse cuenta", reflexionar i contestar breument a la pregunta. El poema està adjuntat a la tasca.

Enllaç al poema:

https://docs.google.com/document/d/1AChlvexzBtkXI9PRDi4EiXuNcbLnoU3nCtuPAUlb9cU/edit?usp=sharing

Cap comentari:

Publica un comentari