dijous, 4 de juny de 2020

DIJOUS, 4 DE JUNY

Bon dia. Avui és dijous.

Les assignatures d'avui són les que segueixen i aquí teniu relacionades les tasques.

TALLER D'ESCRIPTURA

IGUAL QUE FÉREM DIMARTS PASSAT AVUI EL TEU ESCRIT ENS SERVIRÀ PER CONÈIXER EL TEU NIVELL D'ESCRIPTURA EN CATALÀ. A L'HORA DE ESCRIURE EL TEU ESCRIT D'AVUI HO FARÀS EN EL TEU QUADERN. HO HAS DE FER TOT SOL O TOTA SOLA. NINGÚ TE POT AJUDAR. TAMPOC NO POTS CONSULTAR EL DICCIONARI. AVUI ET PROPÒS QUE FACIS UNA DESCRIPCIÓ DEL TEU POBLE. HO POTS ENFOCAR COM VULGUIS. POTS FER UNA DESCRIPCIÓ D'UN LLOC, D'UN RACÓ O DEL POBLE EN GENERAL. POTS PARLAR DELS COLORS, LES OLORS, ELS RENOUS... SI TE VA MILLOR POTS FER LA DESCRIPCIÓ MIRANT PER LA FINESTRA, O MIRANT UNA FOTO QUE HAGIS CERCAT A INTERNET. CONTA COM ÉS EL TEU POBLE O ALGUN RACÓ DEL POBLE A ALGÚ QUE NO HI HAGI ESTAT MAI. LA DESCRIPCIÓ HA DE TENIR COM A MÍNIM 100 PARAULES, I HAS DE MARCAR AMB DUES RETXETES LA PARAULA QUE FA 100 FES-HO EN EL QUADERN I DESPRÉS ENVIA'M UNA FOTO BEN CLARA. ENTREGA L'ACTIVITAT.MATEMÀTIQUES

Trobaràs l'activitat d'avui al Google Classroom.

Fes-la al quadern i envia una foto. Entrega l'activitat.


SOCIALS

El dia anterior vàreu realitzar una tasca d'investigació per conèixer una mica la vida d'en Félix Rodríguez de la Fuente.

La tasca d'avui consisteix en mirar aquest vídeo documental que va fer sobre els llops i elaborar un petit escrit de reflexió sobre el vídeo i la seva relació amb la conservació dels espais naturals i el medi ambient. Per poder fer la reflexió, aquí teniu un guió sobre els aspectes que podeu comentar:

1. Fes un breu resum d'una línia sobre el contingut del vídeo
2. Com pots relacionar aquest vídeo amb el tema 5 de socials?
3. Quina importància tenen els vídeos documentals sobre la natura?
4. Com creus que poden ajudar aquests vídeos documentals amb la protecció dels espais naturals, dels éssers vius (animals, plantes, fongs,...) i del medi ambient en general?

Un cop elaborat l'escrit amb la vostra reflexió del vídeo, adjuntau el document a la tasca i pitjau "entregar tasca". No poseu la vostra reflexió als comentaris públics de la tasca. Elaborau un document i adjuntau-lo o feis la vostra reflexió amb un comentari privat dins la tasca.

Aquí teniu el vídeo:
Enllaç del vídeo:
https://youtu.be/C6SHlq20jKU


LECTURA

LOS DETECTIVES CAMPEONES (Pàgines 184 i 185): ¿Cuántas respuestas correctas has conseguido?

Heu de llegir l'últim capítol (pàgines 187 i 188), mirar les preguntes que heu encertat, contar-les i marcar la
resposta. Si mirau les notes de lectura del google classroom, tendreu més fàcil contar-les. També podeu afegir
al comentari de la tasca quantes exactament n'heu encertades.

Heu de respondre al qüestionari de la tasca del google classroom.

Cap comentari:

Publica un comentari